Kuinka poistaa Google henkilökohtaiset tulokset käytöstä?

Jos yrität parhaasi löytää hakukoneen, joka pystyy vastaamaan tarpeisiisi, sinun tulee oppia lisää Googlesta mahdollisimman pian. Se on tällä hetkellä planeetan suosituin ja luotettavin teknologinen organisaatio, koska se tarjoaa käyttäjille uskomattomia palveluita.

Nykyään Google luomia sovelluksia löytyy jokaiselta laitteelta, koska kaikki käyttävät niitä merkittävästi. Tästä syystä sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä ohjelmisto voi parantaa asioitasi Google tuki tiimin avulla aina kun sinulla on aikaa.

Tämän sovelluksen ominaisuuksien avulla voit lähettää viestejä, etsiä tietoja, luoda sähköpostiosoitteita, mainostaa tuotemerkkiäsi jne. ilman mitään vaikeuksia. Ei vain sitä, vaan voit myös käyttää sitä luomaan helposti verkkosivustoja yrityksellesi. Kaikki nämä elementit parantavat käyttömukavuuttasi ja vähentävät ongelmia onnistuneesti.

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa kätevän hakukoneen, kuten Google, ja rekisteröityä siihen tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos näin on, yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on tehtävä, on ottaa yhteyttä Google tekniseen tuki tiimiin mahdollisimman pian.

Se on joukko koulutettuja ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti, joten voit käyttää heidän ehdotuksiaan helposti. Voit poistaa Google henkilökohtaiset tulokset käytöstä muutamilla ohjeilla. Katsotaanpa niitä nyt:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google sovellus valitsemassasi järjestelmässä
  • Kun sovellus käynnistyy, napauta profiilikuvan kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa
  • Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse Asetukset-ruutu
  • Napauta seuraavalta avautuvalta sivulta Omat tulokset -vaihtoehtoa
  • Sammuta se seuraavalta sivulta ja tallenna muutokset

Voit soittaa Google asiakaspalvelu Suomi numeroon, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.

Alkuperäinen lähde

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka poistaa Google Assistant -kuulokkeiden ilmoitukset käytöstä?

Design a site like this with WordPress.com
Get started