Kuinka muuttaa Google Payn PIN-koodi?

Teknologiayrityksen etsiminen, jolla on sopivimmat ja tehokkaimmat työkalut, ei välttämättä ole yhtä helppoa, jos et tunne Google. Se on nykyään planeetan suosituin ja merkittävin organisaatio. Tämä yritys on niin tärkeä, että kaikki muut yritykset käyttävät sen ominaisuuksia moniin tarkoituksiin.

Siksi useimmat ihmiset ympäri maailmaa ovat jo kuulleet Google ja siitä, kuinka se voi auttaa sinua. Voit hyödyntää sen hyödyllisiä työkaluja parantaaksesi elämäsi ja työsi laatua muutamassa minuutissa. Tästä syystä sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä Google tukitiimin avulla aina kun sinulla on aikaa.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun kannattaa valita tämä yritys, on se, että se on ollut teknologiamarkkinoilla pitkään, joten se tietää, mitä on tehtävä. Ei vain, vaan kokemus antaa Google mahdollisuuden vastata asiakkaiden toiveisiin ilman lisähaasteita.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet päättänyt asentaa Google kaltaisen monikansallisen organisaation tarjoamia ominaisuuksia ja alkaa käyttää niitä? Jos vastauksesi on kyllä, on melko luonnollista olla hieman peloissaan ja hämmentynyt.

Tällaisina aikoina sinun tulee kuitenkin ottaa yhteyttä Google tekniseen tukitiimiin ja pyytää heitä auttamaan sinua asianmukaisesti. Se on ryhmä ystävällisiä ja avuliaita ammattilaisia, joten sinun ei tarvitse miettiä ennen kuin pyydät heidän apuaan.

Muutamat ohjeet sinun tulee muistaa, jos olet valmis vaihtamaan Google Payn PIN-koodisi. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google Pay -sovellus valitsemissasi laitteissa

2. Kun olet kirjautunut tilillesi, napauta valokuvaasi näytön oikeassa yläkulmassa

3. Luettelo vaihtoehdoista avautuu edessäsi, napauta pankkitiliäsi

4. Napauta kohtaamasi Lisää-painiketta ja valitse sitten UPI PIN

5. Muuta sitä tarpeen mukaan ja tallenna muutokset

Soita Google Suomi tukinumeroon, jos teet virheen noudattaessasi yllä olevia ohjeita.

Alkuperäinen Lähde

Aiheeseen liittyvät artikkelit- Kuinka nollata Google Chrome?

Design a site like this with WordPress.com
Get started