Kuinka korjata “Aw Snap” -virhe Google Chromessa?

Yksi eniten käytetyistä selaimista, Google Chrome, tekee selaamisesta helppoa. Mutta se ei tarkoita, että siinä ei olisi virheitä. Monet käyttäjät kohtaavat “Voi, voi!” virhesivu tiettyjä verkkosivustoja ladattaessa. Sinut jää miettimään, kuinka pääset Internet-kohteeseen, koska virhe on moniselitteinen. Tämän ongelman taustalla voi olla monia syitä. Jos kohtaat tämän viestin, paras on ottaa yhteyttä Google tukitiimiin saadaksesi apua.

Google Chrome, kuten muutkin selaimet, voi kohdata joitain tämänkaltaisia ​​ongelmia. Joten parasta on olla valmis tekemään joitakin vaiheita tämän ongelman ratkaisemiseksi ja saada Google-numero valmiina. Alla on ohjeet Aw Snap -virheen korjaamiseen Google Chromessa.

Yritä ladata sivu uudelleen

Joskus “Voi, snap!” virhesivu voidaan poistaa yksinkertaisesti päivittämällä sivu, jota yrität käyttää. Paras mitä voit tehdä, on napsauttaa selainsivusi vasemmassa yläkulmassa olevaa Lataa uudelleen -painiketta.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää alla olevia pikanäppäimiä alustastasi riippuen:

• Paina F5-näppäintä tai Ctrl + R Windowsissa.

• Paina Command + R -näppäimiä Macissa.

• Käytä Linuxissa pikanäppäintä Ctrl + R tai F5-näppäintä.

Tarkista, näkyykö “Aw, Snap!” virhe ilmestyy uudelleen tai jos pääset verkkosivulle päivityksen jälkeen. Jatka virheenkorjausta alla lueteltujen tekniikoiden avulla, jos saat edelleen virheen.

Tarkista Internet-yhteytesi

Usein heikko Internet-yhteytesi voi olla syynä virheeseen. Joten sammuta ja käynnistä Wi-Fi-reititin tarkistaaksesi, onko ongelma ratkaistu

Incognito-tilan käyttäminen

Kun selaat Internetiä Google Chromen incognito-tilassa, välimuistia, evästeitä tai selaushistoriaa ei ole. Näin toimimalla saatat päästä eri verkkosivustoille ilman, että kohtaat “Aw, Snap!” virheilmoitus.

Selaaksesi incognito-tilassa seuraa näitä ohjeita.

• Napsauta Lisää-kuvaketta (jota edustaa kolme pystysuorassa olevaa pistettä) Google Chromessa.

• Valitse pikavalikosta Uusi incognito-ikkuna. Saat ilmoituksen, että selaat incognito-tilassa uudessa ikkunassa, joka avautuu.

Kaikkien välimuistien ja evästeiden tyhjentäminen selaimesta

Avaa Google Chrome, valitse valikosta Lisää ja valitse sitten Lisää työkaluja. Napsauta Tyhjennä selaustiedot -painiketta tästä.

Varmista, että Kaikki aika on valittu Aika-alueeksi. Kun teet tämän, voit olla varma, että Google Chromessa ei ole välimuistitiedostoja eikä mitään mahdollisesti ongelmallisia tietoja jää jäljelle

Voit seurata näitä ohjeita, ja jos ongelma jatkuu, voit ottaa yhteyttä Google Tuki Suomi

Alkuperäinen Lähde

Aiheeseen liittyvät artikkelit- Kuinka korjata mobiilikäytettävyysvirheet Google-konsolissa?

Design a site like this with WordPress.com
Get started