Kuinka ottaa Google-uutissyöte käyttöön?

Etsitkö parhaillaan hakukonetta, joka tarjoaa parhaat edut ja palvelut? Jos vastauksesi on kyllä, sinun pitäisi tietää enemmän Google ja sen toiminnoista. Se on eräänlainen sovellus, jonka avulla voit etsiä tietoja useista aiheista ilman vaikeuksia. Ei vain sitä, vaan voit myös käyttää tätä ohjelmistoa brändisi mainostamiseen, verkkosivustojen luomiseen, tiedostojen lataamiseen, videoiden katseluun jne. ilman vaikeuksia.

Kaikki nämä näkökohdat lisäävät sosiaalisen median alustan merkitystä ja suosiota laajalla marginaalilla. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää siitä lisää Google-tukitiimin avulla heti, kun sinulla on aikaa.

Kun opit navigoimaan ominaisuuksissa, huomaat, että se on yksi helpoimmista ja kätevimmistä sovelluksista, joita olet koskaan tavannut. Toinen hieno asia Google on, että tilin luominen tälle alustalle auttaa sinua rekisteröitymään useille lisäalustoille.

Onko sinulla vaikeaa yrittää selvittää, kuinka ladata monimutkainen ja suosittu sosiaalinen hakukone, kuten Google, ja selata sitä, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, sinun ei tarvitse huolehtia, sillä Google tekninen tukitiimi voi auttaa sinua yrityksissäsi enemmän kuin uskotkaan.

Saatavilla on monenlaisia ​​ratkaisuja ja ehdotuksia, ja saatat tietää niistä kaikista Google teknisen tukitiimin avulla milloin haluat. Muuta kuin tämä, sinun tulee muistaa muutama vaihe, jos haluat ottaa Google-uutissyötteen käyttöön. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti ymmärtääksemme paremmin:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on ladata ja avata Google-ohjelmisto tietokoneellesi tai älypuhelimellesi
  2. Kun löydät itsesi pääikkunasta, siirry välittömästi Valikko-luokkaan
  3. Napauta sinulle tarjotusta uudesta vaihtoehtoluettelosta Asetukset-ruutua
  4. Napauta syötteesi ruutua, jonka näet uudella avautuvalla sivulla
  5. Kytke se päälle ja tallenna muutokset

Soita Google Suomi tukinumero jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.

Alkuperäinen Lähde

Aiheeseen liittyvät artikkelit- Kuinka korjata mobiilikäytettävyysvirheet Google-konsolissa?

Design a site like this with WordPress.com
Get started